начало контакт карта на сайта      office@kosser.net                                                                                                                                  начало |  за контакт |  карта на сайта
НАЧАЛО
За контакт Карта english bulgarian

Continental

ContiWinterContact TS 850
??????? ?????
?? ??????????
???? ?????????:
8.30-18.30

??????: 9.00-15.00
??????: ??????? ???
???????? ?????

Новости => Гуми Continental => ContiWinterContact TS 850

 


Continental ContiWinterContact TS 850

Континентал пуска нова зимна гума ContiWinterContact TS 850 специално за зимния сезон 2012. Гумата ще бъде в продажба от есента на 2012г.

Новите зимни гуми са предназначени за автомобили от компактния и среден клас

ContiWinterContact TS 850 се характеризира с множество иновативни технически характеристики. Тя предлага още по-добро сцепление, отколкото предшественика си ContiWinterContact TS 830 при зимни пътища, както и къс спирачен път на мокро, подобрено управление, удължен пробег и намалено   съпротивление при търкаляне. За да направят гумата по-безопасна, по-икономична и по-екологична,  инженерите на Continental използват най-новите технологични решения в областта на каучукови материали за да направят най-добрите зимни гуми.

Особено добро сцепление на сняг

При проектирането на шарката за новата гума ContiWinterContact TS 850, инженерите на Continental увеличават максимално броя на режещите ръбове на блокчетата. В резултат на това гумата просто залепва на заледени и покрити със сняг пътища. Около 10% повече хапещи ръбове, при потегляне и спиране и около двадесет на сто повече, при движение в завои. Леко наклонените под ъгъл раменни блокчета на протектора осигуряват добро сцепление на сняг, докато остро скосените под ъгъл блокове в центъра на гумата са били разработени за да осигурят сигурят сигурно сцепление на лед. С това "разделение на труда", блокчетата на протектора са способни да смажат снега и да се разтворят за по-голямо сцепление. Увеличеният брой на режещи краища дава възможост на гумата да проникне в микроскопичния течен слой на леда. Резултата е по-доброто сцепление на лед .

Ключови ползи за потребителите

  • Широки граници на безопасност на сняг и лед
  • Новите гуми дават още по-добро управление на мокро
  • Гумата осигурява допълнително подобрение при управлението на суха настилка
Ниско съпротивление при търкаляне и подобрен експлоатационен пробег       


Начало | За нас | Магазини | Карта на сайта | За връзка
hit counters