• Български
  • English

GE&BE

IKA GmbH е основана на 26 ноември 1982г. От самото начало на своята дейност се занимава с производството на графитни четки и втулки за стартери и алтернатори за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Основателят на компанията има над 15 години опит като търговски директор на един от най-големите световни производители на автомобилна електроника Gotthilf Breining GmbH преди да вземе решение сам да създаде фирма. Breining е основен доставчик за първично вграждане на електроника за Bosch, Lucas, Fiat и Valeo, а марката под която се разпространяват продуктите на вторичния пазар е "GeBe".

IKA е член на автомобилни части “Automotiv parts rebildar asosieyshan”.

За фирмата е особено важно да разширява непрекъснато предлаганите продукти, като запази фокуса върху отличното качество и приемливите цени.

През последните 25 години компанията непрекъснато увеличи своя състав и услуги. Сега IKA GmbH произвежда под регистрирана търговска марка GE-BE над 7,000 компоненти и части за стартери, алтернатори и други. IKA GmbH доставя части на повече от 500 клиента в над 70 страни.

Днес "GeBe" е регистрирана търговска марка на IKA. За да се запази традицията, IKA е изградила стандарти и производствен цикъл, които гарантират качество на ниво първично вграждане.
Отличното качество, дългогодишния опит и надеждността са направили IKA предпочитан доставчик на части за стартер и алтернатор.

GEBE каталог - online    GEBE шайби за алтернатори    GEBE управление на двигателя    GEBE резервни части    GEBE стартери и алтернатори

Copyright © 2020 kosser.net Всички права са запазени.